Exposició 22x22 La magnitud del petit format

El Centre d'Art d'Escaldes-Engordany acull l'exposició 22 x 22. La magnitud del petit format, una mostra que estarà oberta al públic de dijous 10 de febrer a dissabte 2 d'abril.
 
El format de petites dimensions obre la possibilitat d’una relació molt íntima amb l’art.

Per l’artista, treballar en petit format esdevé un exercici de síntesi, d’abandonament dels estàndards i d’exploració de noves possibilitats: una adaptació dels traços, els colors i les formes en un espai que convida a cercar allò essencial.

Per l’espectador, atansar-se a una obra de petit format implica la resolució d’un misteri que la llarga distància no permet contemplar i alhora, esdevé una porta d’entrada al regne dels detalls i la subtilesa.
Artista i espectador mantenen a través de l’obra de petit format una relació gairebé física: la creació i la contemplació produeixen un cara a cara en diferit.

Un total de 22 artistes del país han acceptat el repte: Montserrat Altimiras, Eve Ariza, Mònica Armengol, Yolanda Blanco, Martin Blanco, Samantha Bosque, Carrie on Art, Lluïsa Casas, Rafel Contreras, Romina Dolonguevich, Mar Garcia, Sílvia Guillem, Kala, Daniela Martins, Miquel Mercè, Natalia Montané, Núria Moreno, Rosa Mujal, Emma Regada, Yolanda Sanmarcos i Sara Valls.

 
Activitats entorn a l’exposició:

En miniatura. Taller de tècniques plàstiques per adults per endinsar-se en el petit format a càrrec de Sílvia Guillem. Dissabte 12 de febrer de les 17 a les 19 h.
 
Visites nocturnes amb artistes de la mostra els dimarts 15 de març a les 19.30 h i el 22 de març  a les 20.30 h.
 
Activitats amb places limitades, reserves al tel.: 802255 o centreart@e-e.ad