1 / 10
1 / 10
1 / 10
1 / 10
1 / 10
1 / 10
1 / 10
1 / 10
1 / 10
1 / 10

Des de ben petits aprenent a circular amb seguretat

Durant aquest mes de març agents dels Servei de Circulació i Atenció Ciutadana del Comú d’Escaldes-Engordany estan impartint els cursets del Programa d’Educació Viària (PEV) que impulsen el Govern d’Andorra, els comuns, l’Automòbil Club i FEDA.

La sala del Prat del Roure és l’escenari d’aquests cursets que tenen com a objectius ensenyar els alumnes a enfrontar-se a la realitat viària d'una manera eficaç i segura, conscienciar els alumnes en el fet de compartir els espais viaris, respectar les normes establertes, adoptar mesures de seguretat i tenir cura per l'entorn.

Després que durant el primer trimestre els agents de circulació visitessin als alumnes als centres escolars per explicar les tasques i les normes de circulació, aquests dies els alumnes han posat en pràctica els conceptes adquirits durant la classe teòrica. D'aquesta manera, a la sala polivalent del Prat del Roure s'ha habilitat un circuit on, per torns, els alumnes han adoptat el rol de conductors o de vianants reproduint situacions que es donen a la via pública. Aquesta pràctica és possible gràcies a la implicació dels agents de circulació de les parròquies.