1 / 1

La revista l'Espai dels Joves, una visió dels joves en positiu

Ja tenim aquí el primer número de la revista “l’Espai dels joves”, una revista elaborada pels joves, amb el suport de l’equip de joventut del Comú d’Escaldes-Engordany.

La revista conté informació sobre temes que poden interessar als joves: consells per buscar feina, seguretat a les xarxes socials, informació sobre el Raonador del Ciutadà...

També inclou diversos articles que parlen dels joves que estan implicats en projectes en diferents àmbits: joves que debaten sobre una societat més igualitària, joves que participen en projectes solidaris (mercat de Sant Jordi, recollida de productes per al Banc d’Aliments), joves amb aficions com ara la música electrònica (D.J. Garden) o joves implicats com ara l’Àlex Salas i la seva campanya per sensibilitzar sobre la síndrome de duplicació del MECP2.

Finalment, hi ha un apartat de passatemps, fotos amb missatge i humor.

La revista la podeu consultar aquí en format online. També s’han imprès 200 exemplars que s’han distribuït per escoles, biblioteques, punts joves del país així com en sales d’espera de consultes, cafeteries i altres espais amb la finalitat de fer-la més accessible a tothom.

Amb aquesta iniciativa es vol contribuir a donar visibilitat als joves actius, amb iniciativa i que es mouen per valors de solidaritat i compromís. També és una eina d’informació.

La continuïtat de la revista dependrà de que més joves se sentin interpel·lats i ens facin arribar material per publicar. Animem a tots els joves d’entre 12 a 25 anys que ens adrecin les seves propostes joventut@e-e.ad. Amb el material nou elaborarem el nº2. Trobareu més informació a la contraportada de la revista.