Inici / Edictes / Autobús Engolasters

Autobús Engolasters

Edicte del 23-3-2017 pel què es convoca un concurs per contractar els serveis d’una empresa d’autobusos que cobreixi el trajecte des del centre de la parròquia fins a Engolasters des del juny fins al setembre de 2017


Conforme a l’acord de la Junta de Govern adoptat en la sessió de data 20 de març de 2017, el Comú d’Escaldes-Engordany convoca un concurs públic amb l’objecte de contractar els serveis d’una empresa d’autobusos què cobreixi el trajecte des del centre de la parròquia fins a Engolasters durant el mesos de juny, juliol, agost i setembre de l’any en curs.


Per participar al concurs, les persones o empreses interessades s’hauran d’adreçar al despatx del Departament de Medi Ambient del Comú (casa comuna, 3ª planta, tel. 890873) per retirar el plec de bases i/o obtenir qualsevol informació complementària que vulguin requerir.

Les ofertes s’hauran de formalitzar conforme al previst al plec de bases i presentar al mateix despatx del Departament de Medi Ambient.

El termini de presentació acabarà el proper dia 28 d’abril de 2017, divendres, a les 15:00 hores.
El posterior acte d’obertura tindrà caràcter públic, en data per determinar sobre la què els concursants seran informats amb antelació.

Cosa que es fa pública per a coneixement general.

Escaldes-Engordany, Casa del Comú, 23 de març de 2017.