Inici / Edictes / Projecte i direcció d'obra Carrer Santa Anna

Projecte i direcció d'obra Carrer Santa Anna

Edicte del 2-3-2017 pel què es convoca un concurs públic per contractar els serveis professionals d’un Enginyer per la redacció del projecte i direcció de l’obra de renovació dels serveis del carrer Santa Anna

Conforme a l’acord de la Junta de Govern adoptat en la sessió celebrada el dia 20 de febrer de 2017, el Comú d’Escaldes-Engordany convoca un concurs públic per contractar els serveis professionals d’un Enginyer per la redacció del projecte i direcció de l’obra de renovació dels serveis del carrer Santa Anna.

Per participar, els professionals interessats s’hauran d’adreçar a les dependències del Departament d’Urbanisme del Comú (casa comuna, 3ª planta, tel: 890870) per retirar el plec de bases i/o obtenir qualsevol informació complementària que vulguin requerir.

Les propostes s’hauran de formalitzar conforme al previst al plec de bases i presentar a les mateixes dependències del Departament d’Urbanisme.


El termini de presentació finalitzarà el proper dia 7 d’abril, divendres, a les 15:00 hores.

El posterior acte d’obertura, a celebrar en data per determinar sobre la què els concursants seran informats amb antelació, tindrà caràcter públic.

Cosa que es fa pública per a coneixement general.

Escaldes-Engordany, casa comuna, 2 de març de 2017.