1 / 7
1 / 7
1 / 7
1 / 7
1 / 7
1 / 7
1 / 7

Col·laborem amb els actes de celebració del Dia de la Dona #socdona

La cònsol major del Comú d’Escaldes-Engordany, Trini Marín, ha pres part aquest dimecres al migdia de l’acte que ha organitzat l’Associació de Dones d’Andorra (ADA) amb motiu del Dia de la dona.

L’acte que s’ha celebrat a l’avinguda Meritxell ha comptat amb la presència de personalitats com el cap de Govern, Antoni Martí, el ministre d’Afers Socials Justícia i Interior, Xavier Espot, la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, la presidenta de l’ADA, Montserrat Nazzaro, entre d’altres.

Durant l’acte s’ha deixat constància dels passos que s’han fet per la igualtat entre les dones i les homes, no obstant també han deixat palès que encara queda molt camí per recórrer per arribar a la igualtat de gènere.

Des de l’ADA s’ha impulsat una campanya de comunicació per reivindicar els drets de les dones. Per aquest motiu, a partir d’aquest dimecres i fins al 13 de març es podrà veure tant a l’avinguda Meritxell com Carlemany missatges reivindicatius amb diverses etiquetes com #socdona #soctreballadora #soclluitadora,...