Menús d'abril de l'escola bressol
DILLUNS |
DIMARTS |
DIMECRES |
DIJOUS |
DIVENDRES |
DISSABTE |
02 |
03 |
04 |
05 |
06 |
07 |
FESTIU
|
Brou de verdures
Estofat de vedella i sèmola de blat Formatge fresc Pa amb tomàquet i pernil salat |
Caldo Truita de patates amb tomàquet amanit Fruita del temps
Batut de fruites i bastonets de pa |
Consomé de peix Paella del bebè Fruita del temps
Pa amb tomàquet i formatge |
Amanida variada Estofat de conill amb verduretes Fruita del temps
Llet amb cereals |
Sopa de lletres Bistec de vedella Formatge fresc |
09 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
Liquat de poma i pastanaga Llenties amb verduretes i arròs Fruita del temps
Pa amb tomàquet i formatge |
Amanida de tomàquet i dauets de formatge Pollastre al forn amb patates panadera Iogurt
Pa amb tomàquet i pernil dolç |
Escudella Carn d’olla Fruita del temps
Pastis de pera caramel·litzada i llet |
Amanida de poma, enciam i pastanaga Suquet de peix amb cuscús Fruita del temps
Batut de fruita i bastonets de pa |
Brou Estofat de vedella amb verduretes. Fruita
Pa amb tomàquet i gall dindi |
Brou Pollastre al forn Fruita del temps |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
Amanida de tomàquet i olives Pollastre amb verduretes Fruita del temps
Pa amb xocolata i llet |
Brou Escalopa de vedella i trinxat de bledes Iogurt
Fruita i pa torrat |
Amanida variada Estofat de conill amb verduretes Fruita del temps
Pa amb tomàquet i formatge |
Amanida variada Filet de lluç arrebossat amb arròs i salsa de tomàquet Fruita del temps
Creps de sucre i llet |
Sopa de fideus Truita d’espinacs Formatge fresc
Pa amb tomàquet i pernil salat
|
Crema de verdures Bistec de vedella a la planxa amb amanida Formatge fresc |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
Liquat de poma i pastanaga Macarrons a la bolonyesa Fruita del temps
Pa amb tomàquet i formatge |
Amanida de tomàquet, olives i tonyina Estofat de pollastre amb verduretes Fruita del temps
Llet amb cereals |
Consomé Fideuà de peix Iogurt
Pa amb tomàquet i pernil dolç |
Puré de verdures Truita a la francesa amb tomàquet amanit Fruita del temps
Pastis de taronja i llet |
Brou Gall dindi a la planxa amb menestra de verduretes Formatge fresc
Pa amb tomàquet i pernil salat |
Puré de verdures Corder a la planxa Iogurt |
30 |
|
|
|
|
|
Amanida variada Pastís de carn Iogurt
Pa amb tomàquet i gall dindi |
|
|
|
Nota: En cas que hi hagi algun imprevist, la Direcció de l’Escola Bressol es reserva el dret de modificar aquest menú sense avis previ