1 / 4
1 / 4
1 / 4
1 / 4

Estat de les obres de l'avinguda del Fener

El passat 7 de novembre van començar les obres de renovació dels serveis i embelliment de l’avinguda del Fener. Les obres de renovació de la xarxa separativa d’aigües pluvials i fecals a l’avinguda del Fener són del tot necessàries per tal de garantir-ne el seu correcte funcionament i durabilitat en el temps.

Els treballs tenen un cost d’1.986.608,26 euros i la durada prevista és de 6 mesos. Les obres s'estan fent en tres fases per tal d’afectar el mínim possible el dia a dia dels ciutadans i ciutadanes. Per aquest motiu, els treballs s’han organitzat de manera que la circulació de vehicles estigui garantida sempre que sigui possible. De la mateixa manera, la voluntat de la corporació és interferir el mínim possible en l’activitat dels comerciants, hotelers, restauradors o empreses de la zona. Així, els treballs es reduiran al màxim o s’aturaran durant els períodes de major afluència de visitants a la parròquia com el pont de la Puríssima o les festes de Nadal.

1ª FASE- A Tram des de la cruïlla del carrer Sant Antoni fins a la sortida de l’aparcament comunal

Canvis circulació:

- Els vehicles que hagin d’accedir als aparcament del carrer Isabel Sandy ho han de fer pel carrer Paraires i l’avinguda Carlemany (en funció de l’obra).

- S’habilita doble sentit de circulació des del carrer de Ciutat de Sabadell fins a l’aparcament Hoste, avinguda Fener, 23, i aparcament del Fener (només pels abonats).

- Per accedir als aparcaments Vidal, Prat de les Oques, Sant Antoni, edifici Ribes i edifici Forestal s'ha de fer pel carrer Paraires i l’avinguda Carlemany. La sortida dels aparcaments serà pel carrer de la Unió.

1ª FASE- B Tram 2 des de la cruïlla del carrer Ciutat de Sabadell fins al carrer Enric Graner

Canvis circulació:

- L’accés a l’avinguda del Fener des de Ciutat Sabadell romandrà tallat al trànsit.

- L’accés a la gasolinera i resta de veïns es farà pel carrer Enric Graner (en funció de l’avançament de l’obra).

Per facilitar l'accés dels vehicles també s'ha obert al trànsit el carrer de les Boïgues, després que el Comú hagi signat un conveni amb els propietaris perquè el carrer estigui obert per un període d'un any.