Inici / Infància / Menús d'octubre de l'Escola Bressol

Menús d'octubre de l'Escola Bressol

DILLUNS

DIMARTS

DIMECRES

DIJOUS

DIVENDRES

DISSABTE

 02

03

04 

05

06

07

Brou
Estofat de vedella amb arròs blanc
Fruita

Pa amb tomàquet i formatge - suc

Sopa d’estrelles

Truita d’espinacs
Fruita


Batut de fruites i galetes casolanes

Amanida de tomàquet, poma i olives
Paella del bebè
Iogurt

Pa amb tomàquet i pernil dolç

 

Trinxat de bledes
Gall dindi arrebossat
Formatge fresc


Compota de poma i pa torrat

Amanida variada
Cuscús de corder amb verduretes
Fruita

Pa amb mantega i mel - llet

Puré de verdures
Pit de pollastre a la planxa i enciam amanit
Fruita

09

10

11

12

13

14

Tomàquet amanit
Escalopa de vedella arrebossada i puré de carabassa
Fruita

Batut de fruites i magdalenes

Brou de verdures
Pollastre al forn amb verduretes
Fruita


Llet amb cereals

Amanida enciam, blat de moro i pastanaga
Brandada de bacallà
Iogurt


Pa amb tomàquet i gall dindi – suc

Amanida variada
Arròs a la cubana (truita)
Fruita

 

Pa de pessic i llet

Brou
Llenties estofades amb verduretes i arròs
Fruita


Pa amb tomàquet i formatge

Verdures al vapor
Bistec de bou a la planxa
Formatge fresc

16

17

18

19

20

21

Brou
Macarrons a la bolonyesa
Fruita del temps


Pa amb tomàquet i formatge - suc

Trinxat de bledes
Ous remenats amb pernil dolç i formatge
Fruita

Pa amb tomàquet i pernil salat

Amanida variada
Lluç i arròs blanc amb salsa de tomàquet
Iogurt

Compota de poma i pa torrat

Consomé
Estofat de conill amb verduretes
Fruita

Llet amb galetes casolanes

Brou
Rostit de pollastre i patates panadera
Fruita

Pa amb tomàquet i pernil dolç

 

Sopa de fideus
Gall dindi a la planxa amb verduretes
Fruita del temps

23

24

25

26

27

28

Sopa
Carn d’olla
Fruita

 

Batut de fruites i bastonets de pa

Puré de carabassó
Hamburguesa de bou amb salsa de tomàquet i patates fregides
Fruita

Pa de pessic - llet

Sopa d’estrelletes
Truita de carabassó i patata i tomàquet amanit
Fruita


Pa amb tomàquet i formatge - suc

Brou
Peix amb verduretes
Fruita

 

Llet amb cereals

Pastanagues ratllades
Pollastre estofat i pasta
Iogurt

 

Pa amb tomàquet i gall dindi

Verdures al vapor
Xai a la planxa i tomàquet amanit
Formatge fresc

30

31

 

 

 

 

Crema de verdures
Pollastre al forn amb xampinyons
Fruita

Llet amb cereals

Brou
Escalopa de vedella i puré de patata
Fruita

CASTANYADA: bunyols de carabassa i iogurt

       

 

Nota: En cas que hi hagi algun imprevist, la Direcció de l’Escola Bressol es reserva el dret de modificar aquest menú sense avis previ