10 de febrer de 2014

 L’any dos mil catorze, dilluns, dia 10 de febrer, a casa comuna d’Escaldes-Engordany es reuneix el Consell de Comú en sessió ordinària, sota el següent Ordre del dia:

1. Lectura i, si hi ha lloc, aprovació de l’esborrany d’acta corresponent a la sessió celebrada el dia 16 de desembre de 2013.
2. Proposta de ratificació dels acords adoptats per la Junta de Govern en les sessions celebrades els dies 9, 17, 23 i 30 de desembre de 2013, i 7, 13 i 20 de gener de 2014.
3. Proposta d’acord de conformació del projecte de Pla Especial pel desenvolupament de la UA-Sunc-04, “carrer de l’Obac, part baixa”; si hi ha lloc, publicació i obertura del termini d’informació pública, d’acord amb els articles 112.1 i 112.2 de la LGOTU.
4. Proposta d’aprovació del Pla Especial pel desenvolupament de la UA-Sunc-02, “avinguda del Pessebre, part alta”.
5. Proposta de ratificació del protocol corresponent al desenvolupament dels projectes del programa Infoturisme 2013, d’acord amb el conveni de col.laboració de data 5 de març del 2013, signat entre els comuns i Andorra Turisme SAU.
6. Proposta de nomenament del Sr. Josep Ramon Tudel Cuberes com a membre representant del Comú al Consell d’Administració de CAPEE, SA.
7. Proposta de ratificació dels acords adoptats per la Comissió de Gestió de la Vall del Madriu-Perafita–Claror en el curs de la sessió celebrada el dia 19 de novembre del 2013.
8. Informes de caràcter general
9. Precs i preguntes.
Sota la presidència de l’Hble. Sra. Trini Marin, Cònsol Major, assisteixen els membres de la corporació. Havent-hi el quòrum necessari i essent les 16:00 hores, la Sra. Cònsol Major declara oberta la sessió.
Previ a tot, demana al Ple guardar un minut de silenci per tal d’honorar la memòria de la Sra. Júlia Rispal Argelich, àvia de l’Hble. Sr. Cònsol Menor, morta en data recent.
Transcorregut un respectuós minut de silenci, s’inicia el tractament dels assumptes previstos a l’ordre del dia de la sessió.

 

Acta en format pdf