10 de gener de 2012

L’any dos mil dotze, dimarts, dia 10 de gener, a casa comuna d’Escaldes-Engordany es reuneix el Consell de Comú en sessió ordinària, sota el següent Ordre del dia:

1. Proposta de constitució de la Junta de Govern: nomenament dels membres i delegació de competències.

2. Proposta de creació i composició de les comissions permanents de funcionament del Comú.

3. Proposta de nomenament dels membres representants del Comú al Consell d’Administració de CAPEESA.

4. Proposta de nomenament dels membres representants del Comú al Consell d’Administració de la SEMTEE SA, grup A, Comú d’Escaldes-Engordany

5. Proposta de nomenament del Sr. Àngel Grau Navarro al càrrec de Secretari General del Comú, amb les atribucions que li atorga la legislació vigent. Si escau, presa de jurament o promesa del càrrec.

6. Proposta de nomenament de la Sra. Mònica Navarro Puig al càrrec d’Interventora, amb les funcions que li atorga el títol IV de la Llei de les finances comunals. Si escau, presa de jurament o promesa del càrrec.

7. Proposta de nomenament de la Sra. Esther Cervós Isern al càrrec de Directora del Departament d’Urbanisme, amb les facultats que li atorga l’article 31 de l’Ordinació de la funció pública comunal. Si escau, presa de jurament o promesa del càrrec.

8. Proposta de nomenament de la Sra. Maite Tauste Mañosas al càrrec de Directora del Departament d’Administració, Finances i Aparcaments, amb les facultats que li atorga l’article 31 de l’Ordinació de la funció pública comunal. Si escau, presa de jurament o promesa del càrrec.

9. Proposta de nomenament del Sr. Eloi Torres Hijos al càrrec de Director del Departament d’Informàtica, amb les facultats que li atorga l’article 31 de l’Ordinació de la funció pública comunal. Si escau, presa de jurament o promesa del càrrec.

10. Proposta de nomenament de la Sra. Magdalena Sinfreu com a membre representant del Comú a la Junta d’Escola de l’Escola Andorrana

11. Proposta de nomenament de la Sra. Núria Pons Tomàs com a membre representant del Comú al Consell d’Escola de l’Escola Francesa d’Escaldes-Engordany.

12. Informes de caràcter general.
Sota la presidència de l’Hble. Sra. Trinitat Marin, Cònsol Major, assisteixen tots els membres de la Corporació. Havent-hi el quòrum necessari i essent les 18 hores, la Sra. Cònsol Major dóna la benvinguda a tots els presents a la primera sessió de Consell del mandat i de l’any 2012. Seguidament declara oberta la sessió i s’inicia el tractament dels assumptes previstos per al dia d’avui.


Acta en format pdf